Тази Коледа #ОсвететеСвета с любов

...
Видео: Осветете Света с любов
Видео: Осветете Света с любов

Осветете Света с любов

1:20

Какво представлява #ОсвететеСвета?

#ОсвететеСвета е покана да превърнете дните около Рождество във време за служба. Това е световна инициатива за докосване на сърца и промяна на живота на хората, като се правят неща, които Исус е правил – да се хранят гладните, да се утешават самотните, да се посещават болните и страдащите и да се проявява доброта към всички.

Календар за служба по дни

За месец декември са предоставени конкретни предложения за служба, които да ни помагат да се съсредоточаваме върху това да помагаме на другите по Коледа. За да участвате, можете да изтеглите календара с идеи или да измислите свои собствени. 

Изтеглете календар за служба по дни
...
Детето Христос
Детето Христос

Детето Христос

17:56
Кратко видео за раждането на Исус Христос.

Това 18-минутно видео пресъздава разказа за Рождество чрез ярки подробности за свещените събития, описани в евангелията на Матей и Лука в Библията. Изминете пътя от Назарет до Витлеем заедно с Йосиф и Мария. Станете свидетели на изумлението на овчарите в Юдейското поле. Усетете радостта на мъдреците, когато коленичат пред Светлината на света – Спасителя Исус Христос.

Срещнете се с мисионерите
Без значение дали искате да получите повече знание за Библията, да научите как да се молите на Бог или да обсъждате как ученията на Исус Христос могат да носят радост и мир на семейството ви, нашите приятелски настроени мисионери са готови да се срещнат с вас онлайн. Натиснете, за да поискате среща!
Срещнете се с мисионерите
Повече светлина
Следвайте ни в социалните медии, за да получавате повече светлина през цялата година.